Tulajdonos váltás Domain név esetében E-mail
SatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmarkJP-Bookmark
Hogyan is történik a domain nevek tulajdonos váltása?


.hu domain névnél a következőképpen történik a tulajdonos változás:Kérjük töltsék le dokumentumokat, amelyek általában a következők: domain igénylő lap, lemondó nyilatkozat (a korábbi tulajdonos nyilatkozik, hogy átadja a tulajdonjogot), magánszemélynél személyi igazolvány nyilatkozat. Cég/egyesület/alapítvány esetében szükség lesz a cég aláírási címpéldányára, amit szintén kérünk majd megküldeni.
 
Ha jelzik felénk, hogy melyik domain névről van szó. Előnyös, ha megírják az új tulajdonos adatait (Név, cím, adószám/magánszemély esetében személyi igazolvány szám), így mi már a megkapott adatokkal töltjük ki a dokumentumokat.

Valamint megküldjük a tulajdonos váltás költségéről (megtekinthető az árlistában) szóló díjbekérőt.

Ezeket a dokumentumentumokat ki kell tölteni értelemszerűen, majd scennelve eljuttatni e-mail címünkre.

Amikor minden dokumentum megérkezett és a díj is beérkezett bankszámlánkra, elindítjuk a tulajdonos váltási folyamatot. Ez általában 1-2 munkanapon belül (ha minden rendben van) megtörténik.

Fontos tudni, hogy .hu domain nevek esetében a tulajdonos módosítás esetén a domain érvényessége csak akkor nem változik ha jogutódlással történt, egyéb esetben olyan mintha új domain lenne.

Nemzetközi domain nevek esetében hasonló módon történik a domain nevek tulajdonos váltása.Amennyiben a fenti információk nem elegendőek, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
 
...::: :::...