Számlázással kapcsolatos tudnivalók E-mail

Tisztelt Ügyfelünk! Kedves Olvasó!

Egyre több olyan e-mail üzenetet/telefonhívást kapunk, hogy a számlát rosszul állítottuk ki, mert a számlafizető nem az aki. Az alábbiakban a félreértések további elkerülése érdekében leírjuk hogyan működik a nagykereskedelmi rendszerünk számlázási rendje.

A telit.hu csak és kizárólag on-line értékesít domain nevet illetve szolgáltatásokat. Minden megrendelhető szolgáltatást On-line űrlapon kell megtenni. Az így megrendelt domain név űrlapmezőiben kivétel nélkül szerepel a "Megrendelő neve", "Megrendelő címe" űrlapmezők. Továbbá a "?" ikonra az egérrel ráállva egyértelmű szövegezéssel jelenik meg, hogy abba az űrlapmezőbe milyen adatokat kell beírni és az mi célt fog szolgálni.

Szintén jelezzük szövegezésben is, hogy a számlát minden esetben a megrendelőnek állítjuk ki.

Nem tudunk tekintettel lenni arra, hogy a megrendelő esetleg céges vagy egyéb számlaszámról indítja az utalást, mert mi díjbekérő alapján tartjuk nyilván a megrendeléseket. A díjbekérőhöz pedig a Megrendelő van hozzárendelve, külön Megrendelőt és Számlafizetőt nem tartunk nyilván.

A megrendelő személyében beállt változást természetesen átvezetjük (díjazás ellenében -> ld. árlista), de csak akkor ha ez már egy meglévő domain név és a megújítás esedékessége előtt legalább 8 nappal jelezte a korábbi megrendelő, hogy változás áll be a megrendelő személyében. Ekkor a szükséges űrlapokat ki kell tölteni, elküldeni nekünk és a megrendelőben beállt változás procedúráját elindítjuk. A még nem bejegyzett vagy bejegyzés alatt álló domain nevek esetében erre nincs lehetőség.

A fentiek miatt kérjük feltétlenül ellenőrizzék a megrendeléskor hogy a "Megrendelő neve", "Megrendelő címe"  űrlapmezőbe milyen adatokat írnak. Felettébb fontos mert a .hu domaintér Nyilvántartója is megköveteli a helyes és pontos adatokat.

A megújuló domain nevek esetében mindíg küldünk díjbekérőt amelyben szintén szerepeltetjük, hogy a domain névről a számlát minden esetben a domain név tulajdonosának állítjuk ki. A domain név tulajdonosáról információt a http://www.domain.hu/domain/domainsearch/ webcímen talál. 


Természetesen előfordul, hogy egy domain nevet a tulajdonosa értékesít ebben az esetben kérjük azonnal jelezze a korábbi tulajdonos, hogy domain nevét már nem ő kezeli.Megértésüket köszönve,Criscomp Informatika Kft - Nagykereskedelmi Domain Üzletág

 
...::: :::...